More

  Uit Nu! • Four Wheeler van Team6 eerste game in reeks voor Amerikaanse uitgever

  Team6 heeft een deal gesloten met de Amerikaanse tijdschriftenuitgever TEN: The Enthusiast Network voor het development van meerdere games gebaseerd op het uitgebreide portfolio. Four Wheeler is de eerste game in die reeks. Het is een game waarin de speler met 4×4 voertuigen door verschillende ruige omgevingen racet en probeert eerste te worden of gewoon lekker op eigen gelegenheid rondjes rijdt. In totaal zijn er 12 voertuigen om uit te kiezen, van pickup trucks, tot zandbuggy’s en jeeps.

  De game is nu eerst uit op iOS, maar de Android-versie laat niet lang op zich wachten.

  Screens (3) Screens (4)

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img