More

  Uit Nu! • Rally Point 4 van Xform scheurt gratis op Android-apparaten

  En daar is er weer één! Een onvervalste Xform-knaller, gratis en voor niets, ditmaal op Android. In de eerder voor het web verschenen Rally Point 4 is het de bedoeling om zo lang mogelijk een rallywagen op de baan te houden door tijdig door de checkpoints te rijden. Rijd door verschillende locaties met uiteenlopende wagens en probeer zo lang mogelijk niet te sterven.

  Xform-baas Pieterik van Groesbeek tot Albers: “Ken je Colin McRae Rally nog? Nee? Precies! Rally Point 4 doet de herinnering aan alle voorgaande rallygames vervagen. Dit is de beste rallygame sinds de uitvinding van de bijrijder.”

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img