More

  Nieuws • Vanguard Games werkt aan nieuwe Halo-game: Spartan Strike

  De verrassing is niet zo groot als de eerste keer dat Vanguard Games de samenwerking met 343 Industries aankondigde, want na het succes van Halo: Spartan Assault was het vervolg eigenlijk niet meer dan logisch. Toch is de aankondiging van Halo: Spartan Strike een big deal voor de studio in Amsterdam en voor de Nederlandse gamesindustrie. Het feit dat een wereldberoemd IP hier wordt ontwikkeld is goed voor de ervaring en uitstraling.

  Halo: Spartan Strike is net als zijn voorganger een top-down twin stick shooter die (in eerste instantie) in december verschijnt voor Windows 8, Windows Phone en Steam. Er zijn nog geen aankondigingen voor de Xbox consoles gemaakt, maar de verwachting is dat die later zullen volgen, ondanks de lauwe reacties van de pers op de console-versies van Spartan Assault.

  In Spartan Strike neem de speler de rol aan van een beginnende Spartan. In een grote verscheidenheid van locaties in het omvangrijke Halo universum neem je het op tegen Covenant en Promethean vijanden en probeer je de aarde vrij te houden van buitenaards gespuis. Een uitgebreid wapenarsenaal en de legendarische Warthog staan tot je beschikking. Zoals gezegd verschijnt de game in december. Binnenkort meer over het development van deze game op deze plek.

  Check hieronder een aantal screenshots en de eerste gameplay beelden.

  Halo-Spartan-Strike-Gameplay-Weapons-Research Halo-Spartan-Strike-Gameplay-Grizzly Halo-Spartan-Strike-Gameplay-Core-Research Halo-Spartan-Strike-Gameplay-Jungle

  [yframe url =’http://www.youtube.com/watch?v=EAxJzBUqUtU’]

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img