More

  Nieuws • Abbey neemt het op tegen Ronimo

  Abbey Games — bekend van de hitgame REUS— en Ronimo Games — bekend van hun hit Awesomenauts — hebben een compleet tegenovergestelde benadering van gameplay programming. De leidende tech-mannen nemen het tegen elkaar op tijdens Control Conference en maken het publiek deelgenoot van de ins en outs van hun methoden. En natuurlijk: de heren gaan proberen uit te maken welke nou de beste is:

   

  [blockquote]

  ABBEY VERSUS RONIMO: TWO OPPOSING APPROACHES TO GAMEPLAY PROGRAMMING

  Abbey and Ronimo are two studios that use opposing approaches to gameplay programming and thus to how game designers create and tweak gameplay. Abbey uses LUA scripting and lets game designers write the gameplay, while at Ronimo the programmers implement the gameplay in C++ based on what the designers want. The coders then create tools for the designers to tweak and modify the gameplay. In this talk Bas Zalmstra and Joost Van Dongen will explain their approaches and compare the pros and cons they have experienced. This talk may or may not include a mud fight to figure out which approach is best.

  [/blockquote]

   

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img