More

  Uit Nu! • Dino Escape: Jurassic Hunter van Lunagames laat spelers jagen op T-Rexen

  Dino Escape: Jurassic Hunter van Lunagames is als een 80´s actiefilm. Het plot is simpel, Arnold Schwarzenegger is de gespierde dinojager die lijf en leden riskeert om van alle soorten dino´s de kop aan de muur van zijn jagershut te hangen. En zo de lekkere, leeghoofdige blondine voor zich te winnen.

  Ok, dat laatste verzin ik, maar de rest is waar. Volledig bedacht en ontwikkeld in de studio in Emmen is Dino Escape een lekkere no nonsense twin stick shooter voor smartphones. Bij aanvang krijgt de speler een lijst met benodigde trofeeën en het is dus de bedoeling die lijst volledig te vullen. het park is rijkelijk gevuld met een grote verscheidenheid aan dino’s en het duurt niet lang voordat je omringt bent door exotische, prehistorische beesten.

  Loop over powerups, zoals krachtiger wapens en health packs, om een kans te maken en zorg dat elk schot raak is. Oh en gebruik de raketwerper voor die beruchte T-Rex. Download de game nu voor iOS, Android en Windows Phone.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img