More

  Uit Nu! • Governor of Poker 3 van Youda Games zet all in op multiplayer

  Governor of Poker 1 en 2 hebben het best goed gedaan voor Youda Games, met naar eigen zeggen 10 miljoen spelers wereldwijd. De game begon aanvankelijk als premium downloadable op pc maar vond al snel een logischer thuis op smartphones en tablets. Nu is het de beurt aan het onvermijdelijke deel 3, waarin het wilde westen thema nog steeds nadrukkelijk aanwezig is.

  Ook een sterke nadruk heeft online multiplayer. De game zoekt menselijke spelers bij de potjes poker en Blackjack. Texas hold ‘em neemt uiteraard de belangrijkste plek in met toernooien tegen vijf of acht tegenstanders en allerlei varianten waarmee virtuele chips worden verdiend. In deze free-to-play game krijgen spelers dagelijks een stapeltje chips, maar kunnen die ook tussendoor bijgekocht worden.

  Het gewonnen geld kan uitgegeven worden aan upgrades, nieuwe tafels en gebieden en aan allerlei items die je character mooier (of juist niet) maken. Speel Governor of Poker 3 nu op iOS en Android. vooralsnog alleen in Nederland, Israel en Italië.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img