More

  UitNu! • Castaway Paradise: on-Nederlandse free-to-play titel

  We hebben er meer dan eens over geschreven, maar het paradijs is nu eindelijk te downloaden voor iOS-apparaten. Deze on-Nederlandse free-to-play titel leent zwaar van Nintendo’s Animal Crossing — iets waar developer Stolen Couch altijd open over is geweest. Wat ook geldt voor de monetization achter het spel: die achten de Hilversumse developers belangrijker dan het spelplezier. Hoe je daar ook over denkt, het gebrek aan verhullend taalgebruik is verfrissend.

  Apple geeft de game wereldwijd een feature onder verschillende categorieën (info na inlog) en Stolen Couch zal de nodige gebruikers ook zelf inkopen. De komende weken wordt duidelijk of de titel voldoet aan de verwachtingen.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img