More

  Video • Rive van Two Tribes knalt van het scherm

  Rive, de nieuwe game van het ‘nieuwe’ Two Tribes, blijft een sterke indruk maken. Tijdens de toernee langs verschillende gamebeurzen (Gamescom, Tokyo Game Show, Indigo, EGX) was de publieke belangstelling steevast groot en de reacties positief.

  Collin van Ginkel zei tijdens Gamescom: “Rive is eigenlijk al een heel oud idee van ons. We wilden destijds eerste even Toki Tori afmaken en dan aan deze game beginnen. Meer dan tien jaar later maken we ‘m dan eindelijk.”

  De game staat nu gepland voor een early 2015 release op de

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img