More

  Video • prikkelende kennismaking met de wonderlijke wereld van Poku

  De video zegt eigenlijk niet veel over wat we kunnen verwachten aan gameplay in de nieuw aangekondigde game Poku, maar het toont wel hoeveel liefde en aandacht er is besteed aan het visueel design. Als makers staan twee bedrijven genoemd: Kalopsia Games en Renopy Games. Het zijn de studio’s van vier vrienden: Alex Camilleri (Design en Business), Daniel van Leeuwen (Art Direction), Jamie Visser,(Code) en Jesper Ankarfeldt(Muziek).

  Dit viertal is verder gegaan met een vroeger project dat een stille dood leek te sterven. Toen heette het nog Pingo en werd het gemaakt door een grotere groep mensen. Maar omdat iedereen het in zijn vrije tijd deed en de groep eigenlijk te groot was voor een goede focus, viel het al snel stil. Nu, met een kleiner team van goede vrienden lijkt het wel te lukken. Maar dan moest wel de naam veranderen, want Pingo blijkt penis te betekenen in het Mexicaans. Poku dus.

  De game is volledig 3D, maar lijkt op screenshots 2D. Dat is juist de bedoeling, want de puzzels spelen met dat verschil in perspectief. Wanneer de game af is, is onbekend. De makers willen zich niet laten opjagen en doen het development in hun vrije tijd. Rest ons het intrigerende filmpje en de paar screenshots.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img