More

  Event • Game Café morgen op het NFF over storytelling, cinematografie en Hollywood

  Guerrilla’s studio art director Jan-Bart van Beek, Sticky’s Jeroen de Cloe en Ronimo’s Joost van Dongen spreken morgen op het Nederlands Film Festival over Games & Films. Tijdens het NFF Game Café, georganiseerd door Control Magazine en Improvive, komen ze aan het woord over storytelling, cinematografie en Hollywood.

  De sessie is gratis toegankelijk, begint om 18:30 (inloop vanaf 18:00), eindigt rond 20:00 uur en heeft plaats in de foyer van de Pandora Zaal in TivoliVredenburg. Zoomin.tv treedt op als co-host en streamt de hele sessie.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img