More

  Nieuws • Twee ex-Playlogic collega’s maken kaartspel Gang Up! en zoeken geld via Kickstarter

  Artist Robin Keijzer en designer Paul van der Meer kennen elkaar van hun tijd bij Playlogic. Ze werkten daar in de studio in Breda aan Fairytale Fights, Keijer als Lead Artist en Van der Meer als schrijver van verhaal en cutscenes. Maar dat is inmiddels eeuwen geleden. Robin Keijzer werkt tegenwoordig freelance aan comics, games en illustratieopdrachten en Van der Meer maakt (serious) games, comics en verhalen.

  De twee werken nu weer samen aan een kaartspel voor 3 tot 4 spelers, Gang Up! genaamd. Om het spel van prototype naar productie te krijgen is 8.500 dollar nodig dat het tweetal via Kickstarter probeert binnen te slepen. In Gang Up! nemen spelers de rol van een gangster aan die zich opwerkt in de pikorde en uiteindelijk de baas van Crimetown wordt. Check de Kickstartervideo hieronder en ga hier heen om het spel financieel te steunen.

  Gang Up full

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img