More

  Uit Nu! • Interstellar in november pas in de bios, game van Sticky nu al op smartphones

  Jeroen de Cloe, baas van Sticky Studios, heeft een mooie baan voor zichzelf geregeld. Hij vliegt vaak heen en weer naar Hollywood waar hij met studiobazen en filmregisseurs praat over het ‘vergamen’ van nieuwe bioscoopfilms. Benieuwd welke beroemde regisseurs hij al heeft ontmoet? Kijk eens naar een paar van de laatste Sticky-games en vul maar in: Godzilla, The Hobbit, Edge of Tomorow, 300: Rise of an Empire en Pacific Rim.

  De Cloe ziet al vaak in een vroege fase een onaffe versie van een film om te bepalen welke scene zich het best leent voor een game. Zo zag hij bijvoorbeeld in The Hobbit het gedeelte waarin de helden in houten vaten de rivier afdrijven. In de uiteindelijke versie een prachtig vormgegeven, actierijke scene, in zijn versie een kale bedoening met eindeloze green screens. Sticky maakte er deze vermakelijke game van.

  Voor Interstellar (“The highly anticipated new movie from acclaimed director Christopher Nolan”) maakte Sticky ook een game om de film te promoten. Hij is nu uit voor iOS en Android, zomaar voor gratis. De speler creëert eerst een zonnestelsel, compleet met planeten en manen en stapt daarna in een ruimteschip om het te verkennen. Check de film pas in november in de bios, maar speel de game NU. Check hieronder een filmpje van de game in actie.

  [yframe url =’https://www.youtube.com/watch?v=OeIhCyQXJs8′]

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img