More

  Uit Nu! • Op zoek naar een post-apocalyptische waterscooter-racer? Met wapens? Probeer dan Hydro Storm 2 van Xform

  Ben je op zoek naar een post-apocalytische waterscooter-racer, het liefst met wapens en coole upgrades? Zo eentje die je even lekker tussendoor online kan spelen? Nou dan heb ik goed nieuws voor je, want de Utrechtse studio Xform heeft er net eentje afgeleverd: Hydro Storm 2. In deze game doe je… nou ja… alle dingen die hiervoor genoemd staan. Racen en knallen, daarna upgraden en meer racen en knallen in vrij te spelen locaties.

  Speel ‘m hier!

  Xform bazen Piederik van Groesbeek tot Albers: “De inspiratie voor deze game komt natuurlijk van ons zomerse lijflied ‘Ik heb een toe-toe-toeter op mijn waterscooter‘. We hebben gewoon de toeter vervangen door mitrailleurs, vlammenwerpers en hittezoekende raketten. Denk dat het heel mooi heeft gewerkt hier en dat we toch de essentie van het nummer intact hebben gehouden, terwijl we ook onze fans tevreden stellen in hun honger naar explosies, snelheid en afgerukte ledematen.”

  Mocht je vandaag in de buurt van Utrecht zijn, loop dan vooral even naar binnen bij Indigo in TivoliVredenburg, want daar staat Xform ook (met 31 andere bedrijven die games showen) met de Oculus Rift-versie van Man or Monster. Dat ziet er zo uit:

  [yframe url =’http://www.youtube.com/watch?v=sC782QElBtc’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img