More

  Nieuws • Help mee met het testen van The Flock en speel de closed Alpha tijdens Halloween-weekend

  Vanaf het weekend van Halloween, dat is 31 oktober voor gewone mensen, is The Flock van Vogelsap gratis te spelen (tijdens weekeinden) op Steam in het kader van een closed Alpha. De asymmetrische online multiplayer waarin mosters, The Flock genaamd, jacht maken op een eenzame lichtdrager krijgt dan zijn eerste serieuze online test. Omdat The Flock direct is toegelaten tot Steam is het voor het jonge team mogelijk de Alpha via deze service te laten verlopen.

  Het betreft een gesloten Alpha, dus geïnteresseerden dienen zich vooraf op te geven –en wel hier– om in aanmerking te komen voor een plekkie. De test loopt een aantal weekeinden, maar hoeveel dat er uiteindelijk worden, kunnen de Vogelsappers niet zeggen. Tijdens de weekenden wordt er gespeeld op een map die niet eerder te zien was (zie beeld hieronder).

  theflock_newslums

  Na de positieve pers naar aanleiding van een goede Gamescom vorig jaar en het winnen van Best Student award tijdens de Dutch Game Awards plaagde vermoeidheid het team van studenten dat de game naast de studie aan de HKU en Universiteit Utrecht maakt. Na een korte onderbreking is de ontwikkeling nu weer in volle gang. Verwacht The Flock ergens volgend jaar.

  [yframe url =’http://www.youtube.com/watch?v=2G7d0Ud6BVI’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img