More

  Art • Guerrilla Games concept artist Jorry Rosman maakt dit in zijn vrije tijd om te oefenen

  Kijk naar de sfeervolle beelden van Day D en je snapt meteen hoe geweldig deze game kan zijn. “Het is een combinatie van DayZ en Jurassic Park, één van mijn favoriete games gecombineerd met één van mijn favoriete films”, zegt Jorry Rosman, concept artist bij Guerrilla Games. “Het is een hobbyproject. Een oefening zelfs, want als artist wil je altijd je skillset blijven aanscherpen, ook buiten werk om. Maar het is vooral gewoon heel leuk om zulke art te maken.”

  Day D is ontstaan vanuit het idee ‘Welke game zou ik ooit zelf nog willen spelen’. Blijkbaar zien meer mensen dit concept wel zitten, want in de comments op zijn Artstation page werd al verlangend geïnformeerd of dit voor een echte game is. Zelf kan hij daar wel om lachen. ‘Ga vooral je gang als je er zelf een game van wilt maken’, schreef hij als commentaar eronder en tegen ons bevestigt hij dat nog eens: “Het zou toch te gek zijn als iemand deze game maakt?” 

  Maar geen plannen dus voor Day D. Vooral mooi artwork. Check hier voor meer werk van Jorry Rosman.

  jorry-rosman-Day D4

  jorry Rosman-Day D2

  jorry Rosman-Day D5

  jorry-rosman-dayd01c

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img