More

  Uit Nu! • Strategisch knallen met Base Busters van Vanguard Games

  Vanguard Games heeft vandaag Base Busters wereldwijd uitgebracht voor iOS apparaten. Het is een soort van tower defense/offence game waarin de speler met een groepje tanks rijdt over een vooropgezet traject en onderweg vijandige units en gebouwen moet vernietigen terwijl hij ondertussen de eigen troepen gezond houdt. Base Busters is in vergelijking met Halo: Spartan Assault misschien niet zo’n sexy game, maar door de samenwerking met Nexom M, een grote Japanse uitgever op het gebied van free to play games, heeft het wel weer een goede kans op een groot publiek.

  Download Base Busters hier en bekijk hieronder een video van de game in actie.

  [yframe url =’https://www.youtube.com/watch?v=kdGEDkkUVhM’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img