More

  Uit Nu! • Age of Wonders III eerste expansion Golden Realms geeft uren extra gameplay

  Het gaat dus goed met Age of Wonders III. De makers zijn tevreden en de spelers zijn dat ook, zeker nu de eerste expansion Golden Realms de game weer aanzienlijk vergroot. Met Golden Realms komt een nieuwe verhaallijn die laat zien wat er met de Halflingen gebeurt als ze proberen te overleven in een nieuw en gevaarlijk land. Nieuwe eenheden, helden en leiders worden toegevoegd aan de toch al zo kleurrijke cast van personages in Age of Wonders III. Verwacht verder veel meer upgrades en uitbreidingen voor zowel steden als units. Koop Golden Realms nu via Steam of GoG.

  golden realms

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img