More

  Nieuws • Help Gunslugs 2 van Orangepixel aan een plek op Steam

  Eenmanstudio Orangepixel heeft zijn games op alle mogelijke platformen uitgegeven (inclusief niet voor de hand liggende als Google Glass, Ouya en Blackberry), maar een release op Steam ontbreekt nog in dat rijtje. Daar wil Pascal Bestebroer verandering in brengen met zijn nieuwste game Gunslugs 2. De game staat nu in Steam Greenlight klaar om bij de winkel naar binnen gestemd te worden.

  Gunslugs 2 is het vervolg op de succesvolle Gunslugs die ondermeer op smartphones en PS Vita verscheen. In deze versie zien we meer van de over the top pixel actie die de games van Orangepixel zo kenmerken. Nu met een extra dosis pop culture referenties en goeie grappen. In de trailer zitten er al een paar verwerkt. De game komt waarschijnlijk in oktober uit.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img