More

  Nieuws • Indigo 2014 toont 32 Nederlandse indiegames, wij stellen de laatste elf aan je voor

  Indigo 2014 toont maar liefst 32 Nederlandse indie games in TivoliVredenburg in Utrecht op 25 en 26 september. Wij stellen hier de laatste elf aan je voor. Kijk hier en hier welke andere games speelbaar zijn. De Dutch Game Garden is de organisator van Indigo 2014.

  Kyn – Tangrin Studio

  Ongelooflijk dat slechts twee mensen de levendige, gedetailleerde wereld van Kyn hebben ontwikkeld. Vol met dorpen en natuurschoon, geloofwaardige personages en genoeg mysteries voor een groots avontuur. Kyn is het best te omschrijven als een Action RPG met volop verdieping in de vorm van skill trees waarin een speler zijn helden kan upgraden, geavanceerde tactieken en een forse dosis magie.

  [yframe url =’http://www.youtube.com/watch?v=mVvEMdioBLY’]

  Jelly Reef – Game Oven

  In deze kleurrijke onderwatergame ben jij als speler de oceaan. In de Jelly Reef bepalen je vingers de richting van de zeestromen en begeleid je zoveel mogelijk kwalletjes door een gevarieerde waterwereld. Je start in het ondiepe, en probeert naar de bodem van de oceaan te komen. Onderweg kom je verschillende zeedieren tegen die je hulp nodig hebben. Jelly Reef

  Shattered Worlds – Team Shattered Worlds

  Shattered Worlds is een strategy card & wargame. De game combineert een originele Sciencefiction setting met spannende verzamelkaart actie en het tactisch positioneren van ruimteschepen. In het universum van Shattered Worlds strijden twee facties om een mysterieuze energiebron. De strijd is spannend en door de vele mogelijke combinaties van kaarten zeer onvoorspelbaar. shattered worlds

  Zombrella – Rage Monsters Games

  De stad is overgenomen door zombies en het is aan jou om te achterhalen hoe dat zo is gekomen. Daarom trek je er op uit met twee personages, gewapend met een geweer en een… paraplu? Zombrella is een flinke dosis actie in een sfeervolle, duistere wereld. Nu nog een studentenproject, maar het team heeft grootste plannen.

  [yframe url =’http://www.youtube.com/watch?v=a3X8ngYdG5g’]

  Man or Monster – Xform

  Man or Monster stelt een fundamentele vraag aan een speler. Ben je een mens of ben je een monster? En waarom niet allebei? Dat kan. Het ene potje stampvoet je boos rond in de stad en verniel je links en rechts gebouwen en het andere potje ben je een mens die alles op alles zet om deze kolossen te stoppen.

  [yframe url =’https://www.youtube.com/watch?v=d1DRfRcvoQk’]

  Renowed Explorers: International Society – Abbey Games

  Renowned Explorers: International Society is een turn-based strategy game waarin je de 19e-eeuwse wereld in kaart brengt en op zoek gaat naar mysterieuze plaatsen en legendarische schatten. Plan expedities en houd rekening met de lokale flora, fauna en bevolking, maar bovenal met je rivalen die ook op zoek zijn naar eeuwige roem.

  [yframe url =’http://www.youtube.com/watch?v=_DiO4koTrqs’]

  Ortus – Firebrush Studios

  Ortus is een tactisch bordspel bedacht door spellenmaker Fablesmith. Het spel is inmiddels uit in fysieke vorm, maar de digitale versie is nog in ontwikkeling. Speel als één van de eerste op een tablet dit fantasierijke schaakspel waarin warlords elkaar om de beurt te lijf gaan en strijden om de overwinning.

  [yframe url =’http://www.youtube.com/watch?v=Y7DZTOHDHSI’]

  Interstellar Rift – Split Polygon

  Altijd al de verre uithoeken van het heelal willen verkennen in een zelfgemaakt spaceship? In Interstellar Rift kan dat. De makers noemen het een multiplayer ruimteschipsimulatie waarbij spelers hun eigen schip of station bouwen en van daaruit naar onbekende plekken te reizen waar de buit groot is, maar de gevaren evenzeer.

  [yframe url =’http://www.youtube.com/watch?v=B3g7tDWjErk’]

  Beat the Beat – Audio Knights

  Vier spelers moeten samenwerken om de complete chaos van Beat the Beat te overleven. Schiet, duik en stuur jezelf naar veiligheid in deze dwaze wereld van coole gasten met zonnebril en proppenschieters en vijandige tentakeldudes en laserstralen. Gemaakt door vier studenten uit Leeuwarden. Wat doen ze daar in het water?

  [yframe url =’http://www.youtube.com/watch?v=D-UXyiN6Hro’]

  Check in, Knock out – Lionade Games

  In de local multiplayer brawler Check in, Knock out zijn hotelgasten dubbel geboekt en vechten noodgedwongen om de laatste kamer. De vechtjassen grijpen wat ze grijpen kunnen om hun tegenstander pijn te doen en het level uit te slaan, met als gevolg dat de levels steeds kleiner worden en de gevechten spannender.

  [yframe url =’http://www.youtube.com/watch?v=pmx4ASZHQCA’]

  Tile Drifter – Pillo Games

  Pillo is een gamecontroller vermomd als een kussen. Het is zacht, zachtaardig en daardoor toegankelijk voor een groot publiek. Pillo wordt voornamelijk ingezet voor toegepaste games op het gebied van gezondheidszorg. In de game Tile Drifter besturen twee spelers een ruimteschip dat zijn weg vindt via kleuren, trillingen en geluidseffecten. Samenwerken is cruciaal! screenshot_HD_2

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img