More

  Nieuws • BoosterMedia doet grote overname

  De Amsterdamse HTML5-publisher BoosterMedia neemt de webactiviteiten over van de grote Amerikaanse developer/publisher SGN. BoosterMedia krijgt hiermee toegang tot een additionele zes miljoen unieke spelers per maand — dat zou een verdubbeling zijn van het huidige aantal gebruikers.

  SGN (Social Gaming Network) is opgericht door Chris DeWolf, tevens founder en voormalig CEO van MySpace. De in totaal 12 websites van SGN — onder de naam HallPass Games — gaan dus over naar de Amsterdammers. SGN blijft actief als developer en publisher op platformen als iOS en Facebook.

  Volgens Boosters CEO en oprichter Laurens Rutten betreft het een volledige in-cash deal, grotendeels gefinancierd door bestaande aandeelhouders. Het bedrijf maakt naar eigen zeggen een snelle groei door en opende onlangs kantoren in Tokyo, São Paulo en Singapore. Rutten voegt eraan toe “Het is onze intentie de grootste ter wereld te zijn in de zich snel ontwikkelende HTML5 game space.”

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img