More

  Uit Nu! • Lethal League en het plezier van honkballen meppen met zijn vieren tegelijk

  Al maanden maakte de projectile-fighting-game Lethal League een zegetocht langs allerlei evenementen en conferenties. Overal waar de game werd opgesteld met vier controllers, stonden binnen de kortste keren drommen mensen elkaar te verdringen om te spelen of een glimp op te vangen van de bij vlagen extreme potjes. Reptile Games wist dat het een hit had gemaakt toen de game enthousiast werd onthaald tijdens speciale fighting games events als Super Replay ShowdownUltimate Fighting Game Tournament en EVO.

  Maar nu is het woord dan eindelijk aan de spelers, want Lethal League is uit op Steam. De game is te koop in drie versies: een enkele game, twee games (voor jou en een vriend) en vier games (voor de ultieme Lethal League belevenis). Speel ‘m als local multiplayer met vrienden en een paar biertjes of ga de strijd online aan. Voor wie niet weet waar ik het eigenlijk over heb: in Lethal League neem je het op tegen maximaal drie tegenstanders. Het doel is om de anderen te raken met een honkbal die je slaat met een knuppel, of skateboard of staart (afhankelijk van je gekozen character). Bij elke mep vliegt de bal harder en met de juiste timing bereikt ie absurde snelheden. Raak je de bal vaak genoeg dan vult een special move die de bal nóg harder doet vliegen. Extreme toestanden dus en dat alles overgoten met een fijne grafische stijl en lekker knetterende soundtrack. 

  Lethal League is inmiddels goed ontvangen door de pers met een mooie 9 van Destructoid als voorlopig hoogtepunt. Ook TotalBiscuit was goed te spreken over de vechtgame (zie hieronder).

  [yframe url =’http://www.youtube.com/watch?v=Vb2aMhRecMg’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img