More

  Nieuws • Free to Play event met sprekers van Facebook en Parse – en optionele in-bar-purchases

  Aanstaande dinsdag organiseert GamePoint de derde bijeenkomst voor Free to Play developers om te leren, praten en discussiëren over dit specifieke business model. Dit keer zijn er ook sprekers van Facebook en Parse aanwezig in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. De avond is gratis toegankelijk, maar er is beperkt plaats dus vooraf reserveren is gewenst. Doe dat hier.

  Rik Haandrikman van GamePoint: “De laatste paar maanden organiseren we met een aantal Free to Play developers om de beurt kleine bijeenkomsten waar we ondermeer onze ervaringen delen en elkaar advies geven.” Door de goede contacten met Facebook heeft het bedrijf toegestemd om een presentatie te geven over de toepassing van social media in games. Joanna Tong van het Facebook Platform Team praat over de nieuwe focus op het App Center. Haandrikman: “De nieuwe manier van promoten van games heeft ons veel nieuwe installs opgeleverd, dus dit is zeker interessant voor developers.”

  Naast de presentaties is er ruimte voor Q&A en een aantal korte presentaties van Nederlandse studio’s. Daar zijn nog plekken open dus meld je aan als je een game wilt showen aan je mede-developers.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img