More

  Video • World of Diving van Vertigo Games nu uit op Steam Early Access

  We schrijven wel vaker over World of Diving. Dat komt omdat de game een van de beste voorbeelden van een geslaagde Oculus Rift ervaring is. Duiken blijkt een verrassend ontspannende ervaring te zijn in virtual reality. Ik zeg verrassend omdat mijn enige duikervaring niet heel ontspannen was. Geheel onvoorbereid 18 meter diep in de wondere wereld van the Great Barrier Reef afzinken is best een heftige ervaring kan ik je zeggen. Met World of Diving ervaar je diezelfde sensatie van het duiken, zonder het constante zeurende stemmetje in je hoofd dat het enige dat je van een gruwelijke verdrinkingsdood scheidt een rubberen mondstuk tussen je tanden is.

  Maar goed, de game is nu uit op Steam Early Access en laat je met meerdere mensen duiken op echte locaties rond de wereld. Verken wrakken en ga op (foto)jacht naar de plaatselijke flora en fauna.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img