More

  Video Vrijdag • Trailer voor Renowed Explorers: International Society van Abbey Games

  Reus, de succesvolle debuutgame van Abbey Games is nu iets meer dan een jaar uit en in die tijd is er veel veranderd voor de Utrechtse studio. De ruim 700.000 verkochte exemplaren maakten het mogelijk om uit te breiden, zowel in personeel als kantoorruimte, en te werken aan een eigen engine: AbbeyCore. De altijd lastige tweede game heet Renowed Explorers: International Society en is nu tien maanden in ontwikkeling. Het is een… Ach laat het persbericht het maar uitleggen:

  [blockquote source=”Persbericht”]Renowned Explorers: International Society is een turn-based strategy game waarin je de leiding neemt over een gevarieerde bemanning, waarmee je mysterieuze plaatsen in een 19e-eeuwse wereld in kaart brengt. Je doel is het vinden van legendarische schatten om ze te presenteren op de World Expo, waar jij en je rivaal strijden om de roem. Om als winnaar uit die strijd te komen, zul je naar exotische locaties moeten afreizen. Je plant ambitieuze expedities met behulp van een goede schatkaart, de juiste uitrusting en een combinatie aan verkennings-experts. Tijdens deze expedities ontdek je realiteit, mythe en alles daar tussenin door op elke reis weer nieuwe vergeten steden, bruisende samenlevingen en wilde natuur te vinden.  Wees de eerste die deze gebieden in kaart brengt, en word ’s werelds meest beroemde expeditieleider.[/blockquote]

  De game komt uit in 2015. Hieronder nog een paar screenshots van de game in actie.

  WorldMap_Worries Pyramid_Problems Smuggler_Smiting

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img