More

  Nieuws • Zenzizenzic van Ruud Koorevaar vindt uitgever in Adult Swim en komt uit op Steam

  Na Westerado: Double Barreled van Ostrich Banditos is er weer een Nederlandse game opgepikt door uitgever Adult Swim Games. Zenzizenzic van Ruud Koorevaar kwam door de succesvolle Kickstarter-campagne in beeld bij de Amerikaanse publisher, die de game graag toevoegde aan het groeiende portfolio. Voordeel voor Koorevaar is dat er geld is om een open wereld, roguelike versie van de game te produceren onder de naam Macro, aanvankelijk aangekondigd als stretch goal voor Kickstarter maar net niet gehaald. Ander voordeel is dat de game nu ook een gegarandeerde release op Steam krijgt. Enige nadeel is dat de release nu verschoven is naar juni volgend jaar.

  Koorevaar is na een snowboardongeluk eind juli enige weken uitgeschakeld. Hij heeft in beide armen botten beschadigd wat niet echt helpt bij het maken van een game. Daardoor had hij dus wel tijd om de deal met Adult Swim rond te breien. Zenzizenzic is een twin stick shooter met abstract psychedelische  graphics die dicht tegen hallucinaties aanschurken. De game komt uit voor PC, Mac en Linux.

  5 6 1

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img