More

  Nieuws • Super Game Jam eenmalig te zien op het witte doek, in bioscoop ’t Hoogt in Utrecht

  We hebben het al eerder gehad over Super Game Jam, een geslaagde mix van documentaire en gamejam, gemaakt door filmmakers Daniel Oliveira Carneiro en Bram Ruiter in samenwerking met tien indie gamedevelopers. De documentairereeks en games zijn uitgegeven door Devolver Digital en te downloaden via Steam. Maar aanstaande dinsdag 26 augustus zijn de eerste vier afleveringen eenmalig te zien op het witte doek, in bioscoop ’t Hoogt in Utrecht.  

  In de afleveringen komen de volgende jammers aan bod:

  • Jan Willem Nijman (Luftrausers, Ridiculous Fishing) en Richard Boeser (ibb & obb) maken samen de race-game Navigator.
  • Dominik Johann (Impetus, LAZA KNITEZ!!) en Christoffer Hedborg (Shelter, Pid) zijn aan elkaar gekoppeld in Berlijn, waar ze werken aan de game Blossom.
  • In Oakland creëren Sos Sosowski (McPixel, DOOM Piano) and Adam Drucker (doseone, Samurai Gunn) de local multiplayer game Catch of Death.
  • Tot slot de première van episode 4, waarin Jonatan Söderström (Hotline Miami) en Martin Jonasson (Rymdkapsel) samen de co-op game Thorr ontwikkelen.

  Kaarten zijn verkrijgbaar via ’t Hoogt voor een bedrag van 7,50 euro.

  En dan is het wachten op de laatste aflevering van Super Game Jam waarin Liselore Goedhart is gekoppeld aan Tom Francis.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img