More

  Uit Nu! • Ice Cream Nomsters van Firedroid bepaalt het lot van de studio

  De teamleden van Firedroid waren voorafgaand aan de release van Ice Cream Nomsters stellig in een interview met Control: “Als deze game niet genoeg opbrengt stoppen we met het maken van games in de huidige vorm. De naam Firedroid zal wel blijven bestaan om de games in de App Store te houden, maar we zijn dan geen vaste studio meer.”

  No pressure… maar Ice Cream Nomsters moet het dus goed doen anders verliezen we een talentvolle studio in Nederland. Aan de game ligt het niet. Die is even kleurig en toegankelijk als vindingrijk. In Ice Cream Nomsters beheer je ice cream trucks die rondrijden in een stad vol monsters waar de vraag naar ijs groot is. Het is time management gemixt met puzzelen en dat kan net zo hectisch worden als je je voorstelt. De game is gratis met in app purchases, waarbij Rachel Kremer nog even benadrukt: “We hebben erg in het achterhoofd gehouden dat het geen pay-to-win game mocht worden.” 

  Download de game nu voor iOS en Android.

  screenshot3 screenshot6

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img