More

  Video • Lethal League van Reptile Games is ook op Gamescom publiekstrekker

  Het Holland Paviljoen op Gamescom valt op tussen de enigszins saaie stands van de buren. Vertegenwoordigers op de immer lege stand van Korea en het fleurige, maar ook matig bezochte Mexico kijken jaloers naar de bedrijvigheid op dat gekke Holland Paviljoen.

  De tien speelbare arcadekasten, mogelijk gemaakt door Stimuleringsfonds van de creatieve industrie, zorgen voor heel wat aanloop van publiek. Alle deelnemers hebben een dagtaak aan het demonstreren van de games en interviews geven. Maar één game steekt er gedurende de dag bovenuit wat aantal spelers betreft. Lethal League is dan ook een vierspeler game en op zijn best als er ook daadwerkelijk vier gamers tegelijk op de knoppen rammen.

  Dion Koster van Reptile Games staat op een afstandje tevreden toe te kijken. “Waar de game ook staat, er komen spelers op af. Het is voor ons ook heel waardevol om te kijken of spelers uit zichzelf de controls en gameplay doorkrijgen dus we bemoeien ons er niet teveel mee.”

  Lethal League komt op 27 augustus uit op Steam. De game support vier spelers lokaal en online.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img