More

  Nieuws • Een sneak peek van het Holland Paviljoen in aanbouw

  Het mooiste moment van een beurs is niet het moment dat er duizenden mensen rondlopen. Het ligt ergens in de dagen vooraf, als een lege hal wordt getransformeerd tot een levendige beursvloer vol verschillende stands.
  image
  Het is een drukte van belang. Heftrucks met onderdelen van van de stand rijden af en aan. Muziek van verschillende radio’s versmelt met bouwgeluiden, zoals het kloppen van hamers en het venijnige janken van zaag- en boormachines. Het lijkt chaos, maar temidden van alle rotzooi verrijzen links en rechts de eerste stands. Bakens van smetteloos wit en felgekleurde stickers. Hier lopen geen gewone burgers. Geen suits en praatjesmakers die de komende dagen op deze plek talloze handen schudden en mensen naar binnen lokken. Dit is het domein van de standbouwers, de riggers, timmerlieden, opzichters.

  En temidden van alle klussers wist onze fotograaf deze exclusieve sneak peek van het Holland Paviljoen te schieten. Met nog een volle dag te gaan voordat het woensdag de eerste gasten ontvangt, ziet het er al vrij compleet uit.
  image

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img