More

  Nieuws • GDC Europe van start én inschrijvingen voor IGF 2015 geopend

  Vandaag begint Game Developers Conference Europe in Keulen, maar we kijken nu alvast even vooruit naar GDC in San Francisco volgend jaar maart. Het Independent Game Festival opent inschrijvingen voor de IGF awards 2015. Het is alweer voor de zeventiende keer dat het evenent plaatsvindt tijdens GDC in San Francisco.

  Vorig jaar ontving de organisatie een recordaantal inzendingen. Ruim 900 games werden aangemeld, waarvan NHTV, HKU en UvA-studenten een nominatie in de wacht wisten te slepen. Maar verder dan eervolle vermeldingen zijn Nederlandse studio’s en opleidingen nooit gekomen. Vorig jaar won wel het sympathieke indieduo Tale of Tales uit Vlaanderen de Nuovo Award voor Luxuria Superbia. Wie pakt als eerste een prijs voor Nederland? 

  Aanmelden kan voor de Main showcase tot 22 oktober. Studenten hebben iets langer de tijd – tot 31 oktober: http://www.igf.com/03submit.html
  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img