More

  Nieuws • Stem op de enige Nederlander in de Unity Awards competitie — The Shoebox Diorama

  Elk jaar organiseert Unity een eigen conferentie waar iedereen bij elkaar komt en praat over alles Unity. Het event heet Unite, twee jaar geleden nog in Amsterdam en dit jaar is Seattle aan de beurt van 20 tot en met 22 augustus. Elk jaar deelt Unity ook awards uit aan de beste games en projecten gebouwd in… je raadt het al: Unity.

  Dit jaar is Daniël Ernst als enige Nederlander genomineerd voor een Unity Award met zijn The Shoebox Diorama, een serie interactieve Oculus Rift ervaringen. Na Blocked In en Der Grosse Gottlieb is het binnenkort de beurt aan The Pigeon Man. Ernst is genomineerd in de categorie Best Non-game Project. Help hem aan een prijs door online te stemmen.

  [yframe url =’http://www.youtube.com/watch?v=6ia8GC4ZL1Y’]

  [yframe url =’http://www.youtube.com/watch?v=hbTosHoKo8M’]

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img