More

  Nieuwe publicatie over “Dutch Indies” — lees hem nu!

  Zie hier “Dutch Indies“, een tijdschrift niet over de VOC-tijd, maar over nú. Of beter: over volgende week, want het hoofdpodium in deze speciale uitgave van Control Magazine is weggelegd voor de tien games die het Indigo-deel van het Holland Pavilion op de Gamescom bemannen.

  Naast aandacht voor ‘Gamescom’ers’, tevens een overzicht van elf eerdere games die zijn gesteund door het Gamefonds. Je raadt het al: deze uitgave is mogelijk dankzij het Stimuleringsfonds Creative Industrie, tevens een van de twee geldschieters van het eerder genoemde Gamefonds. Uiteraard erg jammer voor iedereen die de selectie niet haalde (er waren meer dan 60 aanmeldingen voor 10 plaatsen), maar hoe dan ook een mooie manier van promoten van Nederlandse gamesstudio’s.

  De papieren editie wordt uitgedeeld op het Holland Pavilion op de Gamescom, georganiseerd door de DGA.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img