More

  Uit Nu! • Metrico van Digital Dreams laat de hersenen kraken

  Eén ding is zeker, Metrico is geen makkelijke game. De puzzels zijn even ingenieus als ingewikkeld. Soms frustrerend, soms voor de hand liggend, maar altijd met een oplossing ingesloten in de bewegende platformen. Elke actie die de dame of heer in de wereld maakt is van invloed op de platformen. Zaak is om uit te vogelen welke acties nodig zijn om langs een obstakel te komen.

  De wereld van infographics is stijlvol weergegeven en de heren van Digital Dreams weten een heel divers landschap op het Vita-scherm te toveren. Tel daarbij op de soundtrack van Palmbomen en je hebt een fijne game voor de PS Vita. De game is nu uit in de winkel, maar ook heel verrassend gratis te downloaden voor alle PlayStation Plus leden.

  006_Metrico_branded_screenshot_4 012_Metrico_branded_screenshot_10 010_Metrico_branded_screenshot_8

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img