More

  Nieuws • Woolfe – The Red Hood Diaries van Grin ziet er fantastisch uit in de Kickstarter campagne

  Woolfe The Red Hood Diaries van het Vlaamse Grin ziet er adembenemend uit in de Kickstarter-campagne die gisteren van start ging. De studio zoekt 50.000 euro voor de toevoeging van extra features. De game is grotendeels gefinancierd door het Vlaamse Audiovisueel Fonds en ongeacht het succes van Kickstarter komt de game uit. Gelukkig maar, want wat we zien als vroege build ziet er zeer veelbelovend uit. Check de video hier0nder:

  [yframe url =’http://www.youtube.com/watch?v=HZCoGlZ6vng’]

  Wat gaat er gebeuren met het geld van Kickstarter (als de campagne slaagt natuurlijk)? Het geld gaat naar drie onderdelen, magie, Woolfes leger en het verhogen van de kwaliteit.

  – Magie is geschrapt in het huidige budget, maar in een ideale situatie vecht Roodkapje niet alleen met haar bijl, maar ook met een flinke dosis magie. Denk aan diereninstincten, teleporteren en de krachten van een mytische wolf.

  – Verder krijgt iedere backer een editor waarmee de tinnen soldaten naar eigen inzicht zijn te veranderen. Zo krijgen spelers hun eigen creaties tegenover zich in de game.

  – Tenslotte wordt een deel van het geld gestopt in het verhogen van de algehele kwaliteit. Dus betere animaties en een meer geavanceerde vechtstijl.

  Check de Kickstarter hier en steun die game.

  b93ba54abb6b2e9bcb72a93639e5027e_large

   

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img