More

  Video • Speedrunners van DoubleDutch Games komt volgend jaar naar Xbox One

  Speedrunners van DoubleDutch Games heeft een lange adem. We schreven voor het eerst over de game in 2011 en inmiddels zijn er versies en uitbreidingen te spelen op Xbox 360 en PC (via Steam en de eerste versie zelfs nog via het web). Nu maakt publisher Tinybuild bekend dat Speedrunners volgend jaar ook te spelen is op de Xbox One en viert dat heugelijke feit met bovenstaande trailer.

  Een console is de beste plek voor Speedrunners omdat de gameplay nadrukkelijk uitnodigt tot local multiplayer potjes. Het is de bedoeling zo snel mogelijk de levels te doorkruisen door te rennen, sliden, springen en te zwaaien. Tegenstanders kun je dwarszitten met raketten, grappling hooks en andere leuke speeltjes. Een meer precieze datum voor de Xbone release dan 2015 is er nog niet. Speel de game nu alvast op Steam of de allereerste (singleplayer, race tegen de klok) via het web.

  [yframe = ‘http://www.youtube.com/watch?v=s_K_9zlt_Po’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img