More

  Video • Dit maakt Two Tribes nu het niet meer met gele kuikens bezig is — Rive

  Slechts drie mensen bleven over nadat Two Tribes eind vorig jaar doorstartte na het faillissement. Er werd gewerkt aan Ronimo’s Swords & Soldiers voor de Wii U store én er werd gewerkt aan een nieuw eigen IP. Ver weg van het contemplatieve karakter van het gele puzzelkuiken Toki Tori blijkt vandaag uit de eerste trailer voor de nieuwe game Rive.

  Two Tribes noemt het ’the metal wrecking, robot hacking shooter’. Het is een 2D shooter/platformer waarin een robot door een vijandige omgeving navigeert door veel te schieten en hier en daar te hacken. Check de trailer en speel de game op Gamescom.

  In een interview met Control naar aanleiding van het faillissement zei medeoprichter Collin van Ginkel dat hij nooit meer aan Toki Tori wilde werken, zijn collega Martijn Reuvers sloot een terugkeer naar het gele kuiken niet helemaal uit. Maar eerst is hier dus Rive, een explosieve shooter die ver weg blijft van schattig, pluizig en puzzel.

  rive_screenshot_3

  rive_screenshot_2

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img