More

  Video • Digital Dreams onthult releasdatum Metrico in een fantastische trailer

  De mannen van Digital Dreams hebben hard doorgewerkt om dit jaar wél van de zomer te kunnen genieten. En het is gelukt! Metrico verschijnt 6 Augustus in Europa en een dag eerder in Amerika voor de PS Vita. De slimme puzzelaar gebaseerd op infographics is de afgelopen tijd positief beoordeeld door verschillende buitenlandse media, dus nu maar afwachten of dat zich vertaalt in goede reviews en nog betere verkopen.

  Muziek van de game is gemaakt door Palmbomen. Wie? Palmbomen dus.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img