More

  Video • Eerste trailer voor local multiplayer-brawler Check in, Knock Out

  Een drietal eerstejaars HKU-ers ontwikkelden tijdens een seminar de eerste versie van hun blokken gooiende ‘Smash Bros’, genaamd Check in, Knock out. Onder de naam Lionade Games werken ze de game verder uit.

  In de local multiplayer brawler zijn hotelgasten dubbel geboekt en vechten er op los, elk op hun eigen manier met als doel het plateau afbreken en tegenstanders het level uitslaan. Dit leidt niet alleen tot knock outs, maar ook een kleiner en spannender level.

  Check In, Knock Out staat op Gamescom in het Holland Paviljoen.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img