More

  Video Vrijdag • Ponyboot van Sgt_Brony nu te bezoeken in World of Diving

  Weet je wat een Brony is? Nee? Het is een volwassen fan van de kinderserie My Little Pony. Niet de oude ‘kinderachtige‘ serie, maar de nieuwe generatie Friendship is Magic, geproduceerd door Lauren Faust, ondermeer bekend van de Powerpuff Girls.

  Waarom vertel ik dit? Een van de grootste backers van World of Diving is een mega Brony, zijn naam is dan ook Sgt_Brony. Hij kreeg de gelegenheid om een eigen schip te ontwerpen die als wrak in het spel te bezoeken is. Sgt_Brony liet dit zich geen twee keer zeggen en greep de kans om zijn twee grote liefdes te verenigen. We hebben het dus over duiken en ponies he?

  En zo begon de ontwikkeling van de HMS Tranquility, of beter bekend als Sgt_Brony’s shipwreck. Check de bij vlagen hilarische thread over de totstandkoming van het uiteindelijke ontwerp. Mooi dat je zo serieus kan zijn over een ponyboot en mooi ook dat de community van World of Diving enthousiast meedoet. Zie hierboven de trailer en hieronder wat concept art van de artists van Vertigo Games. Oh en koop de game hier.

  unicorn fJuzM9M unicorn4 unicorn3

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img