More

  Nieuws • Rondjes draaien, het kan nu ook op Android: Bounden en Bezircle in de Play Store

  Dat Bezircle voor Android zou verschijnen maakte Google zelf duidelijk tijdens zijn laatste I/O Keynote. Aan de Android-versie van balletspel Bounden zaten (nog) meer technische haken en ogen.

  In een inmiddels beroemde post toonde de studio een verzameling ogenschijnlijk dronken Android devices. De sensoren die perfect moeten werken om een spel als Bounden mogelijk te maken, leken willekeurige data op te leveren.

  Redding kwam uit onverwachte hoek. Het Enschedese Xsens, gespecialiseerd in motion tracking van mens en paard, werkte jaren en jaren aan de juiste algoritmes en stelde die vervolgens ter beschikking aan Bounden-maker Game Oven. Enfin, dat (interessante) verhaal lees je hier en Bounden voor Android download je hier. iOS versie nog steeds hier. En de foto’s van de Bounden-presentatie in de Amsterdamse officiële Apple Store bekijk je hier.

  Cirkels draaien in die andere game doe je hier voor Android en hier voor iOS.

  [blockquote source=”Persbericht Bezircle”]

  De Android versie van Bezircle biedt bovendien een aantal exclusieve multiplayer arena’s:

  • Balloons: deze bevat nieuwe orbs die opblazen als je er op zit en leeglopen als je er af bent. In deze arena verandert het speelveld dramatisch afhankelijk van waar de spelers zich bevinden.

  • Capture the Flag: Bezircle zo snel mogelijk een pad naar de vlag voordat je tegenstanders dat doen.

  • Mi Casa: Introduceert de ‘Casa’ orb. Pas goed op deze orb en probeer die van de tegenstander te veroveren. Als je hem afpakt, pak je alle andere orbs van de tegenstander. Wordt hij van jou afgepakt, dan ben je al je orbs kwijt.

  [/blockquote]

  Trailer Bounden:

  Trailer Boundin’:

  [yframe URL=”http://www.youtube.com/watch?v=fJFmHzhFk_U”]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img