More

  Nieuws • Brussee en Bleszinski herenigd, beginnen samen nieuwe studio

  Arjan Brussee en Cliff Bleszinski starten samen de studio Boss Key. Ooit maakten ze samen één van de eerste 60 fps-titels voor PC: Jazz Jackrabbit. Daarna scheidden hun wegen. Bleszinski maakte furore als lead designer van de Unreal– en Gears of War-series. Brussee was een van de oprichters van Killzone-studio Guerrilla Games.

  Een paar jaar geleden verliet Brussee de Amsterdamse gamesbouwer voor een avontuur bij EA Visceral waar hij als Executive Producer werkte aan Battlefield Hardline. Toen we Brussee onlangs spraken zei hij al “Er gaat wat veranderen.”

  Over de projecten in de nieuwe studio is nog weinig bekend, maar gezien de achtergrond van de oprichters ligt een 2D-puzzle-platformer niet voor de hand. Bleszinski is CEO, Brussee treedt op als COO.

  Wordt de komende dagen ongetwijfeld vervolgd…

  Lees meer bij Polygon.com

  Lees het interview met Arjan Brussee uit zijn Guerrilla-periode

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img