More

  Nieuws • Treed in de voetsporen van ibb and obb en win een Cinekid award

  Het Cinekid Festival is alweer toe aan zijn 28e editie. Het internationaal film-, televisie-, en nieuwe mediafestival voor kinderen van 2 tot 14 jaar biedt elk jaar een MediaLab vol games, installaties, workshops en andere activiteiten ‘op het kruisvlak van innovatie en beeldcultuur’. Terugkerend onderdeel is de Cinekid New Media Award die dit jaar Cinekid Lion For Best New Media Production heet en waar ook gamedevelopers kans maken op een prijs. Vorig jaar won ibb and obb de prijs en 7.500 euro.

  Wil je dat ook? Dan moet je snel zijn, want tot 1 juli is er nog de mogelijkheid om je game aan te melden. Het gaat om games die in de periode van 1 juli 2013 tot 1 juli 2014 op de markt zijn gekomen. Een vakjury maakt uit alle inzendingen een selectie van maximaal 12 producties die worden opgenomen in de programmering van Cinekid’s MediaLab. En de winnaar krijgt dus die 7.500 euro.

  Snel! Meld je hier aan.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img