More

  Nieuws • Cameo voor Ludomotion tijdens Google’s I/O-keynote

  Wereldberoemd zijn ze er niet van geworden, maar de Utrechtse studio Ludomotion zag zijn Bezircle toch mooi in beeld tijdens de Google I/O-keynote.

  Google presenteerde — naast 1.267 andere zaken — Android TV. Een soort vervolg op het geflopte Google TV, een OS voor Smart TV’s. Sony en Sharp doen mee, Samsung niet (de grootste Android telefoon-fabrikant heeft zijn eigen Smart TV-platform).

  Games spelen natuurlijk een belangrijke rol bij het nieuwe TV-OS en om die te demonstreren bouwde Ludomotion in een kort tijdsbestek een Android TV-versie van zijn multiplayer game Bezircle. Of het spel onderdeel gaat uitmaken van de launch van Android TV is niet bekend, maar de Utrechters waren wel de enige, zichtbare Nederlandse inbreng in de speech. Zelfs al was het alleen het logo.

  Bekijk het fragment:

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img