More

  Uit Nu! • Stay Together is het debuut van nieuwe studio Skyburn Games

  Skyburn Games is een nieuwe studio, opgericht door Mieke ten Dam en Kevin Wilmink. Deze twee oud-HKUers zijn sinds jaar begonnen met het maken van wat zij noemen: ‘kleine, kleurige en fantasievolle games’. De eerste die het licht ziet is Stay Together die gratis in de Google Play store staat. Het gaat om een beta versie, bedoelt als testgame voordat de definitieve versie ook op iOS verschijnt.

  [yframe url =’http://www.youtube.com/watch?v=Ef4sC6lkU-8′]

  Stay Together gaat over zeven kleine oranje (slim zo rond het WK) blobjes die hun moeder kwijt zijn. In hun zoektocht lopen de blobjes op verschillende manieren schade op. Dat is niet te voorkomen, maar wel te genezen door plekken aan te geven waar ze beter worden. De healing potions zijn niet oneindig dus plaats ze verstandig. Een tweede game is in ontwikkeling, namelijk Shield Heroes, maar daarover op een ander moment meer. Check Stay Together hier. (En luister naar de Al Green klassieker hier.)

  ST-1

   

  Mama_Screenshot04

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img