More

  Uit Nu! • Pulstar is de eerste release van publisher Indietopia Games — nu op Steam

  Indietopia, de incubator in het anti-kraakpand in Groningen, huisvest naast gamebedrijven ook een eigen publisher. Deze Indietopia Games helpt de eigen bedrijven met het uitgeven van games en neemt ook games van buiten aan. Het eerste project dat op deze manier op Steam verschijnt is Pulstar. Het is een 2D arcade spaceshooter gemaakt door Concave Studio, Emagica Sound & Music en Colorful Media. Alleen de laatste partij zit niet in het pand, de rest is volledig inhouse gemaakt.

  De game is uit op Steam, check ‘m hier. In Pulstar is het de bedoeling om een ster te redden van lichtpikkende indringers. Dat doe je door ze neer te knallen met steeds beter wapentuig. Wordt het allemaal te veel, dan is er de mogelijkheid tijd te vertragen waardoor je even adem kan halen en knipperen met je ogen. Check de video hierboven voor bewegend beeld. Speel de game in je eentje of samen.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img