More

  Voetbal Vrijdag • Uit NU! Soccer Nations: Brazil, Soccer Team Bus Battle en TapKick Worldcup

  Oh oh oh wat komt het Wereldkampioenschap voetbal  dichtbij! Over een week spelen WIJ tegen hullie in ONZE eerste wedstrijd en dan is het toernooi al een dag onderweg. We weten niet hoe het met jullie is, maar wij kunnen nauwelijks onze plasjes nog ophouden. Om het wachten te verzachten zijn er nu een drietal gratis WK-geïnspireerde games uit Nederland uit. Kijk u even mee?

  Soccer Nations: Brazil – Van Der Feest Games

  In deze voetbalgame slash platformer navigeer je een speler van je favoriete land door levels en ga je op zoek naar een bal waarmee je kan scoren. Laten we zeggen dat het niet de nieuwe PES of FIFA is, maar het is wel het enige WK spelletje (in deze post) waar je echt een bal in het doel kan schieten. Best essentieel in voetbal. Developer Stephan van der Feest daagt spelers uit om in de Free Mode hoger te scoren dan 14. (Wij kwamen tot 5) Voor iOS, Android, Facebook en binnenkort Windows8.

  soccer nations

  TapKick Worldcup 2014 – Orangepixel

  Ken je Flappy Bird nog? Het spel dat iedereen haat maar toch bleef spelen? TapKick heeft een zelfde kwaliteit. Het maakt je razend, maar toch doe je steeds nog één potje extra. Wij komen niet verder dan 28. Wat moet je doen? Heel simpel, houd de bal hoog door op het juiste moment op het scherm te tikken. Simpel toch? Uh uh, no way jose. De bal moet niet elke keer op dezelfde plek geraakt worden dus als je net een ritme te pakken hebt, verandert de plek weer. AaaAAAAAaaaAAArrrrRgghhHh!!! Nog één keer dan. Wow! 66! I dare you. I double dare you!

  tapkick worldcup

  Soccer Team Bus Battle – Lunagames

  Deze hebben we al eerder gehad in Uit Nu! maar dat was alleen de Android-versie. Nu ook iOS en Windows8 aan boord zijn is de wereldcup echt compleet. Het rivaliserende team heeft de wereldbeker gestolen en het is aan jouw favoriete land om dat prachtige ding terug te winnen. Het geesteskind van Rick van Beem en een originele insteek van het hele voetbalgebeuren, want hoewel je geen voetballer ziet waan je je toch in Brazilië. Ofzo. Aanvalluh!

  Soccer Team Bus Battle

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img