More

  Video • NHTV-studenten maakten deze indrukwekkende cinematic

  Als we vanavond tijdens Control Gamelab praten over gamesonderwijs in Nederland, is het van belang dat we kritisch zijn. Dat we het onderwerp van diverse kanten belichten, dat we harde noten durven kraken. Maar laten we ook kijken naar het moois dat van de verschillende opleidingen in Nederland komt. Zoals Solitude, een cinematic gemaakt door studenten van de gameopleiding (International Game Architecture & Design) van NHTV in Breda.

  Voor het vak AudioVisual5 kregen studenten de opdracht een korte CG film te maken met audio. Dit is het resultaat. Het is een filmpje waar een grote gamestudio zich niet voor hoeft te schamen en waar wij eerlijk gezegd wel enthousiast van worden. Je ziet hoe een game zou kunnen beginnen met het ontwaken uit cryoslaap. Wat is er gebeurd met het ruimteschip? Waar was het onderweg naar toe? Wat nu?

  Solitude is gemaakt door Matthias Kapuvari, Malte Langheim, Siim Rimm, Simon van den Broek, Rick van den Berg, Jordy Knoop, Bryan Noter, Simen Stroek en Jeroen Tanis. Muziek is van Tom Hoesstee. Zie hieronder nog work in progress filmpjes van hetzelfde project.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=1h_lXzKzvd4′]

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=7ATfAmjE-_c’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img