More

  Uit Nu! • 99 Bricks Wizard Academy is er nu voor het echie (en nog steeds verslavend)

  Vanaf vandaag weet de rest van de wereld eindelijk ook wat toch die torens zijn die zo nu en dan op de Facebook timeline verschijnen, want 99 Bricks Wizard Academy van Weirdbeard is uit op iOS. De game verscheen eerder al in Nederland om te testen of het als free-to-play product zou werken. Dat bleek niet een doorslaand succes. Ruim 14.000 spelers genereerden slechts 300 euro, dus dat moest anders.

  Nu staat de game in de App Store voor 2,69 euro en zijn er verder geen in-app purchases te doen. Weirdbeard-baas Niels Monshouwer zei daar eerder over: “Het was fijn geweest om een super succesvolle soft launch snel op te kunnen volgen met een succesvolle world wide launch en het nu te hebben over onze volgende game. Daarentegen hebben we nu een betere game en is ons standpunt ten opzichte van f2p een stuk helderder en dat is ook wat waard.”

  Iedereen die de game gratis heeft gedownload tijdens de soft launch krijgt deze versie ook gratis als een update. Koop de game hier.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=DeFbfxKmTwU’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img