More

  Video Vrijdag • Dus zo worden die waanzinnige schilderijen van Cook & Becker geprint

  In een promotionele video legt medeoprichter en -eigenaar Maarten Brands uit wat Cook & Becker is en wat ze verkopen. Nou is dat niet heel verrassend nieuws voor de aandachtige Control-lezer, want in de loop van de tijd hebben we hier vaker bericht over de nieuwe collecties digitale kunst van de Nederlandse kunsthandelaren. Het interessante aan deze video is dat we een kijkje krijgen in het productieproces van de printer.

  Zo zien we bijvoorbeeld dat één van de C&B kunstenaars, Roman van der Have, zijn eigen werk op een heel andere manier bekijkt als het gedrukt is. “Ik ben gewend altijd naar een scherm te kijken en vrij onbekend met het proces van drukken, dus je bent altijd bang dat je iets kwijt gaat raken.” Daar hoeft hij zich geen zorgen over te maken, want de prints zijn uiteindelijk van een hoog niveau.

  Nee, we maken geen reclame. We hebben in ons kantoor wel werk uit de collectie van Cook and Becker hangen, maar daar hebben we gewoon voor betaald (en cadeau gekregen –dank AvO). Welke werken? Nou deze:

  sven_ruthner-msx_robots_1480x1800_marked

  Falling - Bioshock Infinite

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img