More

  Nieuws • JP van Seventer nieuwe Algemeen Directeur DGG, Viktor Wijnen naar HKU

  Jan-Pieter van Seventer treedt per 1 juli aan als algemeen directeur van de Dutch Game Garden. Hij vervangt zakelijk directeur Viktor Wijnen-de Bont die per 1 juli aan de slag gaat als directeur van HKU Games & Interactie. Wijnen treedt tevens toe tot het bestuur van de Dutch Game Garden.

  Gamesindustrie veteraan Jan-Pieter van Seventer is sinds 2008 werkzaam bij de Dutch Game Garden als ‘Development Director’. Daarvoor was hij actief bij onder meer Davilex Games en was de eerste Studio Director van W!Games, het tegenwoordige Vanguard Games.

  Van Seventer moet de komende jaren de formule van de DGG (start-up support, clusterhuisvesting en events) verder uitbouwen — overigens iets waar hij al de verantwoordelijkheid voor droeg.

  Vertrekkend directeur Wijnen-de Bont stond sinds 2008 aan het roer bij de DGG. Onder zijn leiding groeide de stichting uit tot een belangrijke hub binnen de Nederlandse gamesindustrie met vestigingen in Utrecht, Hilversum en Amsterdam. De functie van directeur HKU Games & Interactie neemt hij over van Marinka Copier, die zich volledig gaat richten op onderzoek.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img